WordPress Workshop

Bel nu naar 03 808 05 77 03 / 808 05 77

Haal het beste uit uw website tijdens onze Wordpress workshop! 

Bent u bekend met alle mogelijkheden die WordPress u biedt? Zowel op gebied van gebruiksvriendelijkheid als zoekmachinevriendelijkheid?

 

wordpress_logo-150x150Met WordPress is zoveel méér mogelijk dan u in eerste instantie zou verwachten. Wij willen u graag kennis laten maken met deze mogelijkheden zodat u continu uw website kunt optimaliseren voor zowel gebruiker als zoekmachine.

WordPress is het meest gebruikte contentmanagement systeem ter wereld en vanwege goede redenen: WordPress is zeer gebruiksvriendelijk en biedt veel opties om uw website zelf te optimaliseren zodat uw website goed gevonden wordt in Google en conversievriendelijk is.

Wij laten u graag kennismaken met de meest interessante functionaliteiten binnen WordPress en vertellen u wat nu echt relevant is voor uw website. Wij zullen ook de nieuwste trends en ontwikkelingen met u bespreken die zullen bijdragen aan uw online succes.

Zowel tijdens als na de workshop is er ruimte om vragen te stellen of om advies te vragen!

Wat, waar en hoe kunt u zich aanmelden?

Uiteraard organiseren we op meerdere locaties deze workshops, zodat het voor iedereen toegankelijk is.  U kunt zich aanmelden voor één van de onderstaande data/locaties. Vul het formulier en u ontvangt van ons een bevestiging.

Datum Tijd Plaats

* Op dit moment zijn er nog geen nieuwe data bekend. Bent u geïnteresseerd? Meld u dan aan via het contactformulier en wij houden u op de hoogte.
* locaties van de workshops worden per e-mail bekend gemaakt

De prijs voor deelname aan de WordPress workshop bedraagt € 99,-

Onze klanten die gebruik maken van ons CMS support contract hebben uiteraard gratis toegang.
Laat deze kans niet aan u voorbijgaan en schrijf u snel in!

PS: voor een drankje zal uiteraard gezorgd worden!

Tot snel,

Het Best4u team

 

 

 

 


Direct Aanmelden!