WordPress helpt uw start-up op te starten

Bel nu naar 03 808 05 77 03 / 808 05 77

Opbouw

>> Gepost op: 19 april, 2017 in Kenniscentrum, ondernemen

Hoe begin ik succesvol een website voor mijn zaak? Dat is een vraag die u zich misschien al gesteld heeft. Het is niet eenvoudig om een website te starten. Maar als u WordPress gebruikt bent u al goed op weg om een sterke site op poten te zetten.

Een sterke website voor een sterke start-up

In deze tijd is het voor een start-up niet meer mogelijk om zonder website door het leven te gaan. Een website is nodig omdat het een online visitekaartje is en al een eerste indruk van uw bedrijf geeft. En iedereen weet hoe belangrijk een eerste indruk is. Als dit visitekaartje een mooi design heeft en de juiste informatie geeft, zullen mensen sneller geneigd zijn het verder te bekijken. Is het visitekaartje, bij wijze van spreken, een versleten stukje karton waar koffie op gemorst is waardoor het niet leesbaar is, dan eindigt het al snel in de vuilnisbak.

Uw website heeft van bij de start dus al een degelijke structuur en een aantrekkelijk design nodig. Maar daarbij zijn er nog voorwaarden, namelijk:

  • een lage kostprijs
  • gemakkelijk te beheren
  • SEO vriendelijk zijn
  • gebruiksvriendelijk zijn

Om aan deze voorwaarden te voldoen, is WordPress het ideale programma.

Waarom WordPress?

Ongeveer 27% van alle websites zijn met WordPress gemaakt. Dit maakt dat ze een grote community hebben. Hier kunt u 24 op 7 terecht voor vragen. U kan via Google uw vraag ingeven en zo vindt u hoogstwaarschijnlijk snel een oplossing voor uw probleem.

Ook is WordPress heel toegankelijk voor de gebruikers. Wanneer u een site hebt, wilt u deze natuurlijk zelf gemakkelijk kunnen aanpassen zonder dat u daarvoor iemand moet contacteren. Het is zeer gemakkelijk aan te leren en met hulp van de community kan u snel zelf aan uw website sleutelen.

Eén van de grootste voordelen van WordPress zijn de talloze plugins. Voor elke toepassing of voor elk probleem is er wel een plugin te vinden. Wilt u bijvoorbeeld een webshop opstarten, dan is de plugin WooCommerce hier geschikt voor. Of misschien wilt u weten of uw website SEO vriendelijk geschreven is? Download dan de plugin Yoast. Dankzij deze toepassingen kan u uw website personaliseren en gebruiksvriendelijker maken voor uzelf en de bezoeker. En om het allemaal nog mooier te maken zijn deze plugins vaak gratis!

WordPress in een notendop

Wilt u een website opstarten, dan raden wij aan om er één te maken via WordPress. U kan er gemakkelijk in aanpassen, het is gebruiksvriendelijk en u kunt rekenen op de hulp van een grote community. Zo is uw online visitekaartje er één om trots op te zijn.

Website laten bouwen?

Hebt u een gebrek aan tijd of wilt u zich liever niet bezighouden met zelf een site op te bouwen? Dan kunnen wij dit voor u doen. U kan ons contacteren op het nummer 03/808 0577.

Best4u

Best4u

Best4u Group voorziet al jarenlang bedrijven in online oplossingen. Wij slaan een brug tussen ingewikkelde online technieken en een succesvol online eindproduct middels de meest fanatieke service en support.
Best4u

Laatste artikelen van Best4u