Weet waarvoor uw website dient

Bel nu naar 03 808 05 77 03 / 808 05 77

Doel websites

>> Gepost op: 7 juni, 2017 in Algemeen, Blog, Kenniscentrum

Wanneer u een bedrijf runt heeft u altijd een bepaald doel voor ogen. U weet wie u wil bereiken en wat uw doelgroep nodig heeft. Een website moet eigenlijk vanuit dezelfde oogopslag opgebouwd worden.

Uw website doelgericht maken

Een website kan dus verschillende behoeftes vervullen. Hierbij denkt u best even na wat voor uw bezoeker relevant is. Wil hij meteen overgaan tot aankoop of toch eerst nog informatie krijgen? Bouw uw website zo op zodat de bezoeker datgene vindt, dat hij nodig heeft en ondervind zelf een stijging in uw conversies. Hieronder staan een aantal voorbeelden van welke doelen websites kunnen hebben.

Hoe helpt u uw bezoeker verder?

Eerst zijn er de informatieve websites. Bij dit type websites is het de bedoeling dat uw bezoeker de informatie verkrijgt die hij wenst. Zorg dat de bezoeker de informatie gemakkelijk vindt door een duidelijk menu op te stellen en verwijzingen in uw teksten te verwerken. Als de bezoeker te lang moet zoeken om informatie te vinden, sluit hij snel de site en zoekt verder bij een concurrent.

Vervolgens zijn er overtuigende websites. Hier wilt u uw bezoeker warm maken om uw product of dienst aan te schaffen. Om hen te overtuigen is het belangrijk dat de teksten op uw website juist geschreven zijn. Ze moeten de bezoeker informeren, interesseren en overhalen. Gebruik zeker call to actions om uw bezoeker duidelijk te maken welke stap hij moet nemen.

Verder zijn er ook nog websites waar voornamelijk blogs worden gepost. Deze blogs bestaan uit relevante artikels die gelijk lopen met wie de visie van het bedrijf. Ze kunnen helpen om een band te vormen met de klant. Blogs zijn op elke website een handige tool om uw SEO te boosten. Het is voor u dus mogelijk interessant om een pagina met blogs aan uw website toe te voegen.

Hulp nodig bij het opbouwen van uw site?

Omdat er bij het maken van een website veel komt kijken, is het voor u mogelijk gemakkelijker om hulp te krijgen van een expert. Contacteer ons als u vragen heeft!

Best4u

Best4u

Best4u Group voorziet al jarenlang bedrijven in online oplossingen. Wij slaan een brug tussen ingewikkelde online technieken en een succesvol online eindproduct middels de meest fanatieke service en support.
Best4u

Laatste artikelen van Best4u