Door een webshop stijgt uw offline conversie!

Bel nu naar 03 808 05 77 03 / 808 05 77

Het is bekend dat steeds meer mensen online oriënteren en kopen. Veel winkels kiezen er dan voor om ook deze doelgroep mee te pakken en een webshop te beginnen naast een fysieke winkel. De angst ontstaat dat er wellicht minder zal worden gekocht in fysieke winkels omdat men steeds sneller en gemakkelijker online wil kopen. Dit noemen we ook wel showrooming. Dit houdt in dat men zich in de winkel kan oriënteren, maar vaak toch online koopt.

Uit onderzoek is echter gebleken dat het hebben van een webshop naast een fysieke winkel ook een positieve invloed heeft op uw winkel. Het blijkt namelijk dat de conversie in uw winkel behoorlijk kan stijgen door uw webshop. Men oriënteert zich dan online en weet vervolgens precies wat hij wil in de winkel.

Ruim de helft van Belgische internetgebruikers winkelt online, e-commerce wordt steeds belangrijker en kan ook een positieve invloed hebben op uw offline conversie.

Heeft u nog geen webshop? Neem dan direct contact op met ons voor een vrijblijvend advies. Ook over het optimaliseren van de resultaten van uw webshop kunt u gerust bij ons terecht.

Offerte aanvragen

Ik ben akkoord dat Best4u Group mijn gegevens gebruikt en opslaagt.