Uw website heeft meer succes met SSL

Bel nu naar 03 808 05 77 03 / 808 05 77

SSL-Certificaat Best4u

>> Gepost op: 29 maart, 2017 in Blog, Kenniscentrum, ondernemen

U wilt toch ook uw bezoekers beschermen?

Wanneer u op het internet zit bent u kwetsbaar. Dat is op zich niets nieuws maar toch wordt hier niet altijd rekening mee gehouden. Niemand wil dat zijn gegevens in de verkeerde handen vallen en om dit te voorkomen is het sterk aangeraden om een SSL-certificaat te gebruiken.

Wat is het?

Maar wat is een SSL-certificaat? SSL staat voor “Secure Sockets Layer” en het zorgt ervoor dat de gegevens die uw bezoeker achterlaat, veilig verzonden worden. Zo zijn uw bezoekers ook gerust dat hun gegevens niet onderschept en misbruikt worden.

Achter slot en grendel

Hoe herkent u een SSL-certificaat? Als u in het begin van een URL een groen gesloten slotje ziet staan, betekent dit dat uw website beveiligd is. Naast het slotje, begint uw URL dan met https:// Ook is het mogelijk om uw bedrijfsnaam te tonen naast het slotje. De bezoeker kan dan ook de bedrijfsgegevens bekijken en het is een extra beveiliging.

Waarom voor SSL gaan?

SSL heeft veel voordelen. Zo zorgt het ervoor dat uw site betrouwbaarder is voor uw bezoekers. Hierdoor zullen ze sneller gegevens achterlaten en voor meer conversies zorgen. Uit onderzoek is al gebleken dat 9 van de 10 bezoekers een website met SSL-certificaat meer vertrouwen. Vervolgens is het ook voor Google interessant als u een SSL-certificaat hebt. Websites met een SSL-certificaat komen namelijk hoger in Google te staan. En dat maakt de cirkel natuurlijk rond. Hoger in Google -> meer bezoekers -> meer conversies.

Webshop = SSL

Voor webshop eigenaren is het verplicht om bezoekersgegevens te beschermen volgens de privacywet. Echter is het voor websites zeker ook aangeraden om een SSL-certificaat te hebben. Want iedereen is graag zeker dat zijn gegevens niet in de verkeerde handen vallen.

Meer weten?

Hebt u graag nog meer informatie? Neem dan contact op via het nummer 03/808 0577 of stuur een mail naar support@best4ugroup.be!

Best4u

Best4u

Best4u Group voorziet al jarenlang bedrijven in online oplossingen. Wij slaan een brug tussen ingewikkelde online technieken en een succesvol online eindproduct middels de meest fanatieke service en support.
Best4u

Laatste artikelen van Best4u