Top 5 Magento Extensies!

Bel nu naar 03 808 05 77 03 / 808 05 77

>> Gepost op: 23 december, 2015 in Blog, Kenniscentrum

Magento; een geweldig platform!

Bent u nog niet bekend met Magento? Het is een zeer populair en gebruiksvriendelijk open-sourceprogramma voor het ontwerpen van webshops. Met Magento kan u een platform creëren om uw producten te presenteren en te verkopen.

U kan dit platform vergelijken met IOS, het besturingssysteem van een iPhone of een iPad. De standaard applicaties van Apple zijn nuttig en voldoen aan uw behoeften. Maar u kan er natuurlijk meer uit halen. In de App store staan vele applicaties die een meerwaarde kunnen bieden. De Magento App store werkt op dezelfde manier, er zijn wel duizenden applicaties beschikbaar die ervoor zorgen dat u een fantastische webshop kan creëren.

Daarom wil ik graag mijn top 5 Magento extensies met u meedelen. Deze applicaties tillen bestaande functionaliteiten (die naar mijn idee een matige uitwerking hebben) naar een hoger niveau.

1. One Step Checkout: op één pagina afrekenen

Door middel van deze extensie wordt de checkout pagina van Magento terug gebracht van zes stappen naar één stap. Zo kan u eenvoudig data wijzigen zonder dat u terug moet gaan naar een vorige stap.
Bekijk One Step Checkout

2. Sphinx Search Ultimate

Zoeken naar een klant wordt door deze module veel eenvoudiger gemaakt. Het tilt de zoekmachinefunctie van Magento werkelijk naar een hoger niveau. Het bevat o.a. de volgende functionaliteiten: een synoniem woorden database om gerichte zoekresultaten te tonen, dropdown presentatie en een autocomplete (woord suggestie).
Bekijk Sphinx Search Ultimate

3. Advanced Reports

Deze module dient als vervanging voor de statistiek module van Magento. De standaard statistiek module is naar mijn mening niet voldoende uitgewerkt. Er wordt niet voor elk rapport up-to-date of juiste data getoond. Advanced Reports doet dat wel. Ook geeft deze module de mogelijkheid om verschillende soorten relevante rapporten in te zien.
Bekijk Advanced Reports

4. Product Matrix

Deze extensie vervangt de table rate functionaliteit in Magento. De standaard table rate module maakt het mogelijk verzendkosten in te stellen op basis van een aantal, gewicht of prijs versus bestemming. De Product Matrix rate module zorgt er ook voor dat al deze elementen gecombineerd kunnen worden. U kan ook een zelf aangemaakte verzendgroep koppelen aan een product om deze variabelen mee te nemen in de berekening van de verzendkosten.
Bekijk Product Matrix

Extended Product Grid with Editor

Deze module zorgt voor een beter gebruiksgemak. U kunt attributen toevoegen aan de producten grid om het overzichtelijker te maken. Standaard is deze optie niet van toepassing.
Bekijk Extended Product Grid With Editor

Door mijn persoonlijke top 5 Magento applicaties heb ik u enkele mogelijkheden van Magento laten zien. Hopelijk gaat u er nu ook zelf mee aan de slag. Benieuwd naar meer of heeft u vragen hieromtrent? Aarzel dan niet om contact op te nemen!

Best4u

Best4u

Best4u Group voorziet al jarenlang bedrijven in online oplossingen. Wij slaan een brug tussen ingewikkelde online technieken en een succesvol online eindproduct middels de meest fanatieke service en support.
Best4u

Laatste artikelen van Best4u