Thema websites, daar kan u op bouwen

Bel nu naar 03 808 05 77 03 / 808 05 77

Thema's Best4u

>> Gepost op: 26 april, 2017 in Blog, e-commerce, Kenniscentrum

Niet iedereen wil of kan meteen wat meer investeren in de bouw van een website. Dat is ook begrijpelijk. Maar tegenwoordig is het nodig om met uw zaak online aanwezig te zijn. De combinatie van deze factoren heeft er dan ook voor gezorgd dat we thema websites aanbieden. Zo willen we het toegankelijker maken voor KMO’s om online aanwezig te zijn op een professionele manier.

Wat is een thema website?

Zoals eerder vermeld wil niet iedereen hoge budgetten investeren in een website. Zeker voor start-ups is het moeilijker om meteen grote sommen in een website te investeren. Daarom zijn er de thema websites van Best4u. Dit zijn structuren voor websites die we op voorhand gebouwd hebben om u een hogere conversie te bezorgen. Deze zijn bovendien responsive gebouwd waardoor de gebruiksvriendelijkheid op elk platform optimaal is. Best4u heeft thema’s klaarstaan voor allerlei soorten zaken in verschillende sectoren. Maar het belangrijke aan de thema websites is dat deze ook nog steeds te personaliseren zijn. Zo kan u uw eigen afbeeldingen, teksten en kleuren gemakkelijk invoegen. Ook extra functionaliteiten zijn achteraf nog steeds bij te voegen.

  • WooCommerce webshop
  • Chatfunctie
  • Vertaal plug-in
  • Blogpagina

Voor ieder wat wils

U vraagt zich misschien af hoe de ene thema website verschilt van de andere. Er zijn negen verschillende thema websites. Zo hebben we bijvoorbeeld de thema websites “Next Level” en “TrendStyle”.

Bij het thema “Next Level” is het de bedoeling de bezoeker te informeren. Er wordt gebruik gemaakt van grote foto’s en Call To Action’s om de bezoeker contact op te laten nemen. Voor de bezoeker is het gemakkelijk om zich door de site te navigeren.

Het thema “Trendstyle” combineert een informatieve website met een webshop. De bezoeker kan door de producten navigeren en deze filteren op basis van verschillende criteria. Bezoekers kunnen bovendien ook makkelijk hun gegevens beheren door middel van een persoonlijk account.

U kan dus kiezen tussen verschillende stijlen en mogelijkheden om diegene eruit kiezen die het beste bij uw zaak aansluit.

Meer weten

Wilt u nog meer informatie? Surf dan naar de informatiepagina over thema websites. Hebt u nog vragen? U kan ons altijd bellen op het nummer 03/808 0577.

Best4u

Best4u

Best4u Group voorziet al jarenlang bedrijven in online oplossingen. Wij slaan een brug tussen ingewikkelde online technieken en een succesvol online eindproduct middels de meest fanatieke service en support.
Best4u

Laatste artikelen van Best4u