Stage? Best4u is de place2be!

Bel nu naar 03 808 05 77 03 / 808 05 77

Stage Best4u

>> Gepost op: 24 maart, 2017 in Blog, Kenniscentrum, Marketing, Stage

Van de schoolbanken naar de werkvloer

Ik ben Cedric, een student marketing aan de Karel de Grote-Hogeschool in Antwerpen. In het laatste jaar van mijn studies, zocht ik een goede stageplaats. Hier draai ik dan 14 weken mee op de sales- en/of marketingafdeling zodat ik op het einde van de rit ervaring heb opgedaan en natuurlijk afstudeer.

Een vlot contact

Na grondig zoeken, kwam ik op de vacaturepagina van Best4u terecht. Niet toevallig via Google. Ik las de omschrijving van het takenpakket en dit sloot goed aan bij de verwachtingen van mijn stage. Dus ik vulde het sollicitatieformulier in en dan was het wachten op antwoord.

Nu ja, zo lang moest ik niet wachten want nog geen uur later kreeg ik al telefoon en was er meteen een gesprek vastgelegd. Een paar dagen later mocht ik dus op gesprek gaan in Antwerpen. Wat meteen opviel was het oranje dat op veel plaatsen gebruikt wordt, het prachtige uitzicht op de Schelde en ik voelde meteen een losse sfeer. Toen ik na het gesprek buiten kwam, had ik meteen het gevoel dat het goed zat. En effectief, het zat goed want ik mocht mijn stage lopen bij Best4u.

Start stage

De eerste werkdag geeft toch altijd de nodige stress. Ik was dan ook heel benieuwd naar hoe de stage zou verlopen. Gelukkig werd ik meteen goed begeleid en kon ik daardoor goed starten. In de eerste twee weken heb ik zowel sales- als marketingtaken gehad. Zo heb ik reeds leads gecontacteerd en analyses gemaakt. Dit is wat ik zocht in een stage. Een breed takenpakket waar ik veel uit kon leren en tegelijkertijd ook bijbrengen aan het bedrijf.

Het Best4u-gevoel

Ook de werksfeer in de eerste twee weken zat goed. Ik kon met mijn vragen altijd bij mijn collega’s terecht. Tussen het werken door werd er ook al eens goed gelachen en op de achtergrond speelt er steeds muziek. Dat maakt het werken altijd aangenamer. Een ander sfeerbevorderend element is “Friday Funday”. Hiermee bedoelen we dat tegen het einde van de werkdag op vrijdag, we onder de collega’s iets (gaan) drinken. Ideaal om een werkweek positief af te sluiten.

To be continued

In de komende 12 weken zal ik nog veel bijleren. Zo ga ik ook een dag met de accountmanager op pad om te observeren hoe een professional een verkoopgesprek aanpakt. En natuurlijk kijk ik ook uit naar het goede weer om “Friday Funday” op een terras te kunnen doorzetten.

Waarom bij Best4u stage lopen?

Kort samengevat is de stage bij Best4u voor mij:

  • Uitgebreid takenpakket
  • Goede begeleiding
  • Toekomstgericht product
  • Leuke werksfeer
  • Friday Funday 😉

Zelf stage lopen bij Best4u?

Zoek jij zelf een interessante stageplaats waar je jezelf kan ontwikkelen? Bekijk dan zeker de vacaturepagina of neem contact op via het nummer 03/808 0577.

Best4u

Best4u

Best4u Group voorziet al jarenlang bedrijven in online oplossingen. Wij slaan een brug tussen ingewikkelde online technieken en een succesvol online eindproduct middels de meest fanatieke service en support.
Best4u

Laatste artikelen van Best4u