SSL Certificaat

Bel nu naar 03 808 05 77 03 / 808 05 77

SSL Certificaten; waarom het belangrijk is en hoe u dit kunt regelen.

SSL wordt door miljoenen websites gebruikt voor de beveiliging van de internetverbinding, zoals online aankopen, financiële transacties of het versturen van persoonsgegevens. Hierdoor zal alle informatie tijdens het transport vertrouwelijk blijven en niet leesbaar zijn voor door derden.

Een SSL Certificaat is bovendien erg belangrijk voor de identiteit van de website en de eigenaar daarvan. Het biedt vertrouwen. Bezoekers van de website weten dat er veilig met hun persoonsgegevens wordt omgegaan en kwaadwillende dit niet kunnen ‘afluisteren’. Door het certificaat weten ze bovendien dat de gegevens alleen bij de eigenaar terecht zullen komen.

Hoe kunt u een SSL certificaat regelen voor uw website?

  • 1) Wij vragen het certificaat voor u aan.
  • 2) We installeren SSL op uw website en zorgen dat de bestanden beschikbaar zijn.
  • 3) Wij generen de unieke privé sleutel met de correcte klantinformatie om de veilige bestandsoverdracht te garanderen.
  • 4) Wij installeren het unieke certificaat.
  • 5) Binnen 2 dagen een website die beter beveiligd is, geoptimaliseerd voor Google en vertrouwen wekt bij uw bezoekers.

Een SSL certificaat is een lage investering en voor elke ondernemer erg belangrijk. Vraag een gratis offerte of meer informatie aan via het contact formulier.

Vraag een gratis offerte en meer informatie aan!

 

Offerte aanvragen

Ik ben akkoord dat Best4u Group mijn gegevens gebruikt en opslaagt.