best4u group

Een zee van groeikansen met SEA!

Search Engine Advertising is de ideale manier om meer websiteverkeer te genereren of online verkoop te verhogen. Wees kapers op de kust te snel af en laat jouw website bovendrijven in de zee van zoekresultaten. 

Vraag nu gratis een audit aan van jouw bedrijf en ontvang via een videocall tips van onze SEA experten!

Wees kapers op de kust te snel af en laat jouw website bovendrijven in de zee van zoekresultaten. 

Ontdek zelf de meerwaarde van Best4u!

Kost efficiënt

Of je nu al een campagne hebt lopen of een nieuwe wil starten. We optimaliseren steeds alle (bestaande) advertenties zodat je leadgeneratie kost zal dalen.

Gericht adverteren

Wil je potentiële klanten bereiken met een bepaalde koopintentie? Of wil je net zoveel mogelijk personen bereiken op brede zoektermen?

Dashboard

Je krijgt van ons steeds een dashboard op maat zodat je perfect weet hoeveel elke campagne opbrengt en wat de ROI per advertentie is. Niet meer gokken maar echt meetbaar.

Voordelen van adverteren

Een Google Ads-campagne kan snel en gemakkelijk opgestart worden.

Echter wanneer je jouw advertentiebudgetten onder controle wil houden en optimaal wil laten renderen, is een zorgvuldige opvolging noodzakelijk.

Al onze campagnes onderwerpen we aan 4 verschillende fases.

Analyse

Aan de hand van een zoekwoordenonderzoek kunnen we achterhalen naar welke keywords je doelgroep zoekt en vooral hoeveel keer ze hier op zoeken.

Opstart

Om de campagne op te starten maken we verschillende advertentiegroepen aan en voorzien we op maat gemaakte advertenties en advertentie-extensies.

Doelstellingen

Samen bepalen we de gewenste doelstellingen en het beschikbare dagbudget. Een extra voordeel is dat je met een maximum budget kan werken. Geen verborgen kosten dus!

Resultaten en bijsturing

In je dashboard krijg je een realtime overzicht van de resultaten van je campagnes. Deze gaan we continu blijven optimaliseren zodat je ROI de hoogte in gaat 😉

BEST4U GROUP

Online marketing Webdesign

ADRES

Orteliuskaai 2
2000 Antwerpen 

SOCIAL