Responsive website

Bel nu naar 03 808 05 77 03 / 808 05 77

Responsive website; waarom u eigenlijk niet zonder kunt.

Mobiel internet gebruik stijgt in België! Het aandeel van mobiel websiteverkeer is in 2014 met 30% gestegen ten opzichte van 2013. 25% van het websiteverkeer is via een mobiel device.  Deze groei in mobiel internet gebruik, betekent ook een verandering in de behoeften en het communicatiegedrag van vele doelgroepen. Ook uw website wordt steeds meer bezocht via een mobiele telefoon of tablet.

Een responsive website werkt optimaal op een mobiele telefoon, tablet of desktop en past zich aan zodat de bezoeker van uw site snel vindt waar hij/zij naar zocht.

Toch zijn nog maar 13% van de website binnen de KMO hiervoor geoptimaliseerd door de website responsive te maken. Wat kunt u eraan doen om bij die overige 87% aan te sluiten?

Om uw website geschikt te maken voor mobiele apparaten kunt u uw website responsive maken. Dit houdt in dat uw website meegaat met de afmetingen van een scherm (smartphone, tablet, desktop etc.) zonder in te leveren op de leesbaarheid van de tekst of de gebruiksvriendelijkheid van uw website.  U kunt al een responsive website laten ontwikkelen vanaf € 799! Vraag meer informatie of een gratis offerte aan via het contactformulier hiernaast.

 

Offerte aanvragen

Ik ben akkoord dat Best4u Group mijn gegevens gebruikt en opslaagt.