Infosessies 4u, zo blijven wij Best4u

Bel nu naar 03 808 05 77 03 / 808 05 77

Infosessie op kantoor

>> Gepost op: 30 maart, 2017 in Blog, Infosessie, Kenniscentrum

Allemaal nog een beetje student

Iedereen kan nog bijleren. En dat is dan ook wat we bij Best4u willen stimuleren. Daarom hebben we infosessies 4u geïntroduceerd. Tijdens deze infosessie presenteert één van de medewerkers een onderwerp waar hij veel kennis van heeft aan de andere collega’s. Zo willen we het algemene kennisniveau in het bedrijf omhoog krikken. Met als gevolg dat onze klanten nog beter geholpen worden.

Voor alles een eerste keer

Tijdens de eerste infosessie werd er gesproken over de verschillende CMS-systemen. Wat de kenmerken en voordelen zijn van WordPress, Woocommerce en Magento. Ook werden er tools aangehaald waarmee het mogelijk is om de evolutie van websites te zien of om te bekijken met welk CMS-systeem een site gebouwd is.

Verder werd er gesproken over internet marketing en specifiek SEO. Hier werd er duidelijk gemaakt welke punten er belangrijk zijn bij SEO. De drie grote pijlers zijn techniek, autoriteit en content. Vervolgens werden er ook tools aangehaald om de SEO van een site te kunnen analyseren.

Tot slot kwam de opstart van een SEO campagne nog aan bod. Daar werd het duidelijk dat de keuze van de keywords in Google “key” is. De zoekwoorden moeten op voorhand goed geanalyseerd worden zodat de juiste termen gekozen worden om hogerop in Google te geraken.

Info 4u

Krijgt u ook graag nog meer informatie? Neem dan snel contact op via het nummer 03/808 0577 of via het e-mail adres support@best4ugroup.be.

Best4u

Best4u

Best4u Group voorziet al jarenlang bedrijven in online oplossingen. Wij slaan een brug tussen ingewikkelde online technieken en een succesvol online eindproduct middels de meest fanatieke service en support.
Best4u

Laatste artikelen van Best4u