Workshop Internet Marketing

Bel nu naar 03 808 05 77 03 / 808 05 77

Is uw website goed vindbaar en conversievriendelijk?

Haalt u het beste uit uw website? Bent u bekend met alle mogelijkheden die zoekmachine optimalisatie u biedt? Zoals een goed vindbare en conversievriendelijke website?
retargetingMet bepaalde technieken maakt u uw website beter vindbaar in Google en zorgt u ervoor dat uw bezoekers ook daadwerkelijk overgaan tot conversie. Laat u tijdens een Internet marketing workshop informeren en adviseren over de mogelijkheden en leer hoe u uw website kunt optimaliseren voor zowel gebruiker als zoekmachine.

Wij zijn offciële Google Partner en weten als geen ander wat ervoor nodig is om een website goed vindbaar te maken in Google.

 

Wij laten u graag kennismaken met de meest interessante technieken die u zelf kunt toepassen binnen uw website. Wij zullen ook de nieuwste trends en ontwikkelingen met u bespreken die zullen bijdragen aan uw online succes.

Zowel tijdens als na de workshop is er ruimte om vragen te stellen of om advies te vragen!

Wat, waar en hoe schrijft u zich in?

Uiteraard organiseren we op meerdere locaties deze workshops, zodat het voor iedereen toegankelijk is.  U kunt zich aanmelden voor één van onze data/locaties. Vul het formulier en u ontvangt van ons een bevestiging.

DataTijdPlaats
* Op dit moment zijn er nog geen nieuwe data bekend. Bent u geïnteresseerd? Meld u dan aan via het contactformulier en wij houden u op de hoogte.
* locaties worden per mail bekend gemaakt


Onze klanten hebben uiteraard gratis toegang. Indien u geen klant bent, kost deelname aan de Internet Marketing workshop  €199,- .

Laat deze kans niet voorbijgaan en schrijf u snel in.

Let op: wij organiseren meer workshop! Ga naar ons overzicht voor de onderwerpen en data.

Tot snel!

Het Best4u team

Meld u aan!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Bedrijfsnaam

Website URL

Locatie / Datum (verplicht)

Ben je een huidige klant van ons? (verplicht)

Ik ben akkoord dat Best4u Group mijn gegevens gebruikt en opslaagt.