Het belang van een SSL certificaat

Bel nu naar 03 808 05 77 03 / 808 05 77

https-sslWij stellen veiligheid voorop. Maar liefst één op de drie ondernemers krijgt te maken met cybercrime. Deze maand staat voor ons volledig in het teken van veiligheid en met name SSL certificaten, welke essentieel zijn voor de veiligheid van een website en webshop.

 

Wat doet een SSL certificaat?

Met een SSL certificaat wordt vertrouwelijke informatie versleuteld verzonden. Hierdoor hoeven uw bezoekers zich geen zorgen te maken dat hun gegevens worden onderschept.

De data die van de website naar de bezoeker wordt verstuurd en de data die de andere kant op wordt verstuurd, wordt gecodeerd middels het zogenaamde SSL-protocol. De informatie die heen en weer wordt verstuurd, kan niet worden gedecodeerd door een derde.

Dat u een website bezoekt met een veilige verbinding, kunt u zien aan het slotje voor de domeinnaam en HTTPS voor de domeinnaam. De bezoeker kan ook zien wie het bedrijf achter de website is, doordat de bezoeker kan zien wie het SSL certificaat heeft aangevraagd.

Er zijn verschillende vormen van SSL certificaten. Hierover leest u meer in ons blog.

Uw voordelen?

Een website met een SSL certificaat wekt direct meer vertrouwen bij de bezoeker vanwege het groene slotje voor uw domeinnaam in de URL balk. Daarnaast heeft Google bekend gemaakt dat websites met een SSL certificaat voorrang krijgen in de zoekmachine resultaten.

Daarnaast levert een SSL certificaat u nog een aantal belangrijke voordelen op:

  • Meer vertrouwen van uw bezoekers
  • Hogere conversie
  • Betere online vindbaarheid

E-commerce en veiligheid

Als webshop eigenaar bent u verplicht persoonlijke gegevens van uw bezoeker te beveiligen. Een SSL certificaat is dus voor elke webshop eigenaar verplicht. Uit onderzoek is gebleken dat 77% van de bezoekers het bestelproces verlaat bij een webshop zonder SSL certificaat!

Bestel nu uw SSL certificaat

Vraag direct een SSL certificaat met domein validatie aan. Dit certificaat wordt door alle browsers vertrouwd en verzekert een veilige verbinding. Voor u domeinnaam komt een groen slotje te staan.

Wilt u graag meer weten over organisatie validatie of een uitgebreide validatie? Vraag dit dan direct aan in het formulier rechts.

  • €3,75 per maand ( 3 jaar )
  • €4,50 per maand ( 2 jaar )
  • €6,00 per maand( 1 jaar )

 

Heeft u hier vragen over? Neem dan gerust contact met ons op!

 

Offerte aanvragen!Ik ben akkoord dat Best4u Group mijn gegevens gebruikt en opslaagt.