Zoekmachine optimalisatie

Bel nu naar 03 808 05 77 03 / 808 05 77

Uw website hoog in Google met zoekmachine optimalisatie

Op een hogere positie komen in Google met uw website of webshop? Tegenwoordig is het ondenkbaar om niet bezig te zijn met online vindbaarheid. Wanneer een potentiële klant opzoek gaat naar uw dienst of product moet u ervoor zorgen dat u al in enkele muisklikken beschikbaar bent.

Wij hebben de expertise en ervaring in huis om u te adviseren en te voorzien van een passende en betaalbare oplossing om hoog in Google te komen. Wij houden rekening met de nieuwste ontwikkelingen en spelen hier tijdig op in, zo bouwen we samen aan uw online succes!

Zoekmachine optimalisatie is een topsport!

Voor een succesvolle internet marketing campagne heeft u net zoals een topsporter zowel een goede werkwijze als een degelijke strategie nodig. Bepaal vooraf uw doelen en profiteer van volgende voordelen:

  • Grotere naamsbekendheid
  • Meer websitebezoekers
  • Meer bestellingen of aanvragen

Een doorlopend proces

Zoekmachine optimalisatie is geen eenmalige activiteit. De manier waarop zoekmachines websites indexeren en het algoritme waarmee ze de hoogte in de zoekresultaten bepalen kent een continue wijziging. Maar ook de concurrentie blijft natuurlijk niet stil zitten!

Al voor een klein maandelijks bedrag bieden we u een compleet traject aan om het optimale resultaat te behalen. Vraagt u zich af welk resultaat u kan verwachten maar ook wat wij voor u kunnen betekenen? Aarzel niet en vraag meteen een vrijblijvende analyse aan! Wij helpen u graag verder.

Direct een prijs offerte ontvangen

Graag geven wij je geheel vrijblijvend meer informatie over werkwijze en kosten.

Offerte aanvragen

PartnerBadge-Horizontal


Daarom kies je voor Best4u!

  • Sensationele Service: Binnen 1 uur contact!
  • Altijd dichtbij! Meerdere vestigingen
  • Ruim 2.500 klanten gingen u voor
  • Uw proces is nooit af bij ons. U krijgt onbeperkte support
  • Wij stellen de veiligheid van uw website voorop!
Een vrijblijvende offerte? Laat uw gegevens achter en wordt binnen één uur door ons benaderd.

Werkwijze

Intake

Tijdens de intake bespreken we de huidige situatie, zullen we gegevens verzamelen en zullen er samen met u doelen gesteld worden.

Zoekwoorden bepalen

Op basis van de intake zal de projectleider onderzoek doen naar de juiste zoektermen. Samen met u bepalen we uiteindelijk de juiste zoekwoorden.

Technische optimalisatie

De gehele website zal technisch worden geoptimaliseerd door onze technische experts. Structuur, code, laadtijd en vele andere belangrijke onderdelen worden geanalyseerd en geoptimaliseerd.

Keyword optimalisatie

Onze conversiespecialist zal voor elke zoekterm een optimaal renderende landingspagina opzetten. Professionele SEO tekstschrijvers zullen voor deze pagina's vervolgens teksten schrijven gericht op de eerder gekozen zoektermen.

Maandelijkse werkzaamheden

Er kan nu worden gestart met de maandelijkse werkzaamheden. Een gestructureerde linkbuildingcampagne zal worden opgestart om linkwaarde te creëren en de gekozen zoektermen te laten stijgen in de zoekmachines.

Rapportage

We proberen u zo veel mogelijk bij de campagne te betrekken. Periodiek zal er besproken worden wat de behaalde resultaten zijn en er zal bekeken worden wat er nog meer gedaan kan worden om het maximale uit uw campagne te halen!

Meer informatie over enkele projecten

Vraag direct een offerte aan!

Eventuele extra informatie:

Bedrijfsnaam:

Naam:

Telefoonnummer:

Website:

Ik ben akkoord dat Best4u Group mijn gegevens gebruikt en opslaagt.