Design website

Bel nu naar 03 808 05 77 03 / 808 05 77

Nieuwe website?

Wij hebben een snelle en budgetvriendelijke oplossing!

Indien u kiest voor een design website van Best4u, weet u precies wat u kan verwachten. Ons team heeft namelijk verschillende designs ontwikkeld, die allemaal gericht zijn op specifieke doelgroepen en hun behoeftes. Op deze manier vindt elke ondernemer een design dat past bij zijn visie.

Om voor u de keuze wat makkelijker te maken, kan u de verschillende design websites hier bekijken en zelfs uittesten via een live preview. Twijfelt u over het design dat het beste aansluit bij uw specifieke behoeften? Geen zorgen, bij Best4u geven we u graag advies op basis van uw wensen rond de lay-out, de functionaliteiten en het doel van uw website.

Kies uw favoriete design

De jarenlange ervaring van onze interactieve vormgevers wordt ingezet om deze conversiegerichte (en dus doeltreffende!) designs te ontwikkelen. De design websites zijn niet alleen van hoge kwaliteit, ze zijn ook mobiel- én budgetvriendelijk: voor slechts €499 kan u een van de designs kiezen, die naar uw huisstijl wordt aangepast en verder wordt gepersonaliseerd door middel van uw teksten en andere content.

 


Enkele voorbeelden


 Claim hier uw design

Een gebruiksvriendelijke website snel online

Als u staat te trappelen om uw eigen website online te krijgen, dan is de design website een goede oplossing vanwege zijn razendsnelle doorlooptijd. Binnen twee weken kan uw website namelijk al online staan. Dit komt doordat het design al bestaat, en het enkel een unieke toets moet krijgen door middel van uw huisstijl en uw eigen content, zoals teksten en foto’s.

Nog een voordeel is dat elke website door Best4u gebouwd wordt in WordPress, het meest gebruiksvriendelijke CMS dat er bestaat. Hierdoor heeft u zelf de optie om gemakkelijk de content op uw website aan te passen. Zo kan u bijvoorbeeld foto’s toevoegen of teksten aanpassen zonder omslachtige procedures te moeten volgen.

Ontworpen volgens uw huisstijl

Als u eenmaal een design heeft uitgezocht dat bij uw wensen past, kan het soms moeilijk zijn om te visualiseren hoe het eruit zou zien in uw eigen huisstijl. Om dit probleem uit de weg te ruimen, implementeren wij graag volledig vrijblijvend uw huisstijl in een van de design websites die door ons wordt aangeboden. Neem hiervoor gerust contact met ons op en u ontvangt van ons een persoonlijk ontwerp en een vrijblijvende offerte!

Snelle hosting en onbeperkte support

Wanneer uw gloednieuwe website live op het web staat, blijven wij natuurlijk beschikbaar voor al uw vragen en opmerkingen. Indien u voor een support- en onderhoudspakket kiest, bekomt u onbeperkte support, gespecialiseerd advies en zelfs hosting van uw website. De supportmedewerkers binnen Best4u zijn gespecialiseerd in WordPress en kunnen al uw vragen beantwoorden en problemen voor u oplossen. Ze helpen u ook graag op weg om zelf uw website te kunnen beheren. Indien u graag wat meer informatie heeft over de support en hosting die door ons wordt aangeboden, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen.

Een Webdesign en CMS offerte ontvangen?

Graag geven wij u geheel vrijblijvend meer informatie over werkwijze en kosten!

Offerte aanvragen

PartnerBadge-Horizontal

  • Ruim 12 jaar ervaring en 2500 tevreden klanten.
  • Met meerdere vestigingen in België en Nederland altijd dichtbij.
  • Elke werkdag sensationele service en support.
  • Onze prijzen zijn duidelijk en scherp.
  • 100% tevredenheidsgarantie; wij ontwerpen totdat u tevreden bent.
  • Team van ruim 80 specialisten.

Recent opgeleverd:

Wat bieden wij aan

Binnen 2 weken online

Een design website kan razendsnel aan jou opgeleverd worden.

Eenvoudig te beheren

Al onze design websites worden gebouwd in WordPress.

Voor maar 499€!

Dankzij automatisering en efficiëntie houden wij onze prijzen aantrekkelijk laag.

Een vrijblijvende offerte? Laat uw gegevens achter en wordt binnen één uur door ons benaderd.

Werkwijze

Meer informatie over enkele projecten

Vraag direct een offerte aan!

Eventuele extra informatie:

Bedrijfsnaam:

Naam:

Telefoonnummer:

Website:

Ik ben akkoord dat Best4u Group mijn gegevens gebruikt en opslaagt.