Website laten maken

Bel nu naar 03 808 05 77 03 / 808 05 77

Een website laten maken door Best4u

Tegenwoordig kan geen enkel bedrijf nog zonder een website. Niet alleen dient dit online platform als visitekaartje voor uw firma, het kan uw bezoekers ook omzetten in klanten indien het juist wordt aangepakt. Bij Best4u zijn we gespecialiseerd om u te helpen aan de specifieke vraag van uw klanten te voldoen. Zo bekomt u meer offerteaanvragen, contactverzoeken of online aankopen!

Dankzij ons gemotiveerde team van designers, developpers en online marketeers heeft Best4u recept in huis voor een kwalitatieve website die voldoet aan de wensen van de gebruiker en de zoekmachine. In onze ruim 12 jaar ervaring hebben we hierdoor al meer dan 2.500 ondernemers van geschikte online oplossingen kunnen voorzien.

Wat bieden wij u aan?

Om een succesvolle website te maken, moet deze aan bepaalde eisen voldoen. Zo moet ze zeker gebruiksvriendelijk, conversiegericht en responsive zijn. Het gebruik van mobiel internet groeit met de seconde. Ondertussen worden er zelfs al meer mobiele zoekopdrachten gedaan dan via de desktop. Google heeft dit ook opgemerkt, en heeft zelfs een zogenaamd ‘mobile first’ aanpak geïntroduceerd voor 2017. Dit houdt in dat de zoekmachine zich vooral focust op een aparte mobiele index. Hier bij Best4u zorgen wij er altijd voor dat als we een website voor u maken, deze volledig geschikt en geoptimaliseerd is voor mobiele surfers. Daarnaast voorzien we ook graag originele, aantrekkelijke content om op uw website te plaatsen.

Alle klanten die hun website laten maken door Best4u kunnen erop rekenen dat hun website voldoet aan alle hedendaagse eisen die worden gesteld. Daarnaast zorgen we ook voor een hoge gebruiksvriendelijkheid door het gebruik van WordPress. Dit is het meest bekende CMS-systeem ter wereld, wat bekendstaat om zijn gebruikersgemak. Ondertussen is WordPress uitgegroeid tot het systeem achter ruim 26% van alle websites op het internet, wat duidelijk aantoont hoe geliefd het CMS is.

Uw website zoekmachinevriendelijk maken

Uw website functioneert als uw online uithangbord, en daar mag u trots op zijn. We zorgen er daarom altijd voor dat alle websites die door het Best4u-team worden gemaakt responsive en zoekmachinevriendelijk zijn. Zo krijgt u een goede positie in de zoekresultaten van Google, zelfs bij mobiel gebruik. Dit bereiken we onder andere door de volgende stappen te nemen:

  • Iedere website heeft een snelle laadtijd en is goed te indexeren voor Google;
  • Alle websites ondergaan verschillende tests om mobielvriendelijkheid te garanderen;
  • Elke pagina wordt voor Google geoptimaliseerd met behulp van o.a. de Yoast-plugin.

Het internet marketingteam van Best4u is gespecialiseerd in SEO en SEA: twee technieken die uw website hoger doen scoren in de zoekresultaten van Google. Door middel van SEO of zoekmachineoptimalisatie zal uw website geoptimaliseerd worden voor zowel uw bezoekers als de zoekmachine. Dit zal ervoor zorgen dat u beter gevonden wordt door uw doelgroep. Via SEA of online adverteren kan u op een zeer gerichte manier adverteren op het web, waardoor uw naamsbekendheid en vindbaarheid vergroot. Best4u zet zich dus actief in voor het optimaliseren van de conversiekracht op uw website.

Opdat u zelf ook kan bijhouden hoe goed uw website het doet bij uw (potentiële) klanten, implementeren we bij Best4u Google Analytics. Dat zorgt ervoor dat u real-time resultaten kan zien van het succes van uw website in de vorm van statistieken rond bezoekers en conversie.

Als u graag meer wilt weten over de manier waarop we uw website een goede positie kunnen bezorgen in de zoekresultaten van Google, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze internet marketeers. Zij beantwoorden graag uw vragen.

Support en hosting voor uw website

Bij Best4u geloven we niet dat ons werk stopt nadat een website aan onze klant wordt afgeleverd. Daarom bieden we u de keuze om te opteren voor de fantastische support van onze supportmedewerkers. Zij zullen ervoor zorgen dat uw website telkens up-to-date blijft en informeren u over verschillende tips en tricks om uw website nog meer te verbeteren. U kan ook altijd rekenen op hulp met het technische aspect van de website, aangezien onze supportmedewerkers stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het beheer van WordPress-websites. Om het plaatje helemaal compleet te maken, kan u er ook voor kiezen om de hosting, domeinnaam, e-mailadressen en beveiliging van uw website uit te besteden aan ons team. Hierdoor heeft u alle componenten van uw website onder één dak.

Hoeveel kost een website laten maken?

De prijs van het laten maken van een website is afhankelijk van verschillende factoren, zoals bijvoorbeeld het soort project dat u wil uitwerken. Gaat het om een webshop of een website? Een webshop is complexer en heeft meer functies dan een gewone website. Als het om een website gaat, moet de keuze gemaakt worden tussen een designwebsite, of een op maat. Dit zal namelijk mee de kost beïnvloeden.

Wilt u een website laten maken op maat, dan zal de prijs zich tussen €1.000 en €3.000 bevinden, afhankelijk van de functionaliteiten die u kiest. Gaat u liever voor een designwebsite, dan bieden we u deze aan voor slechts €499. Daarnaast kan u er ook voor kiezen om uw teksten door een contentspecialist te laten schrijven.

Heeft u vragen over de prijs van een website of wilt u graag door ons een website laten maken? Neem dan gerust contact met ons op! Onze adviseurs helpen u graag verder.

Ontvang direct een prijs offerte!

Graag geven wij je geheel vrijblijvend meer informatie over werkwijze en kosten.

Ik ben akkoord dat Best4u Group mijn gegevens gebruikt en opslaagt.


PartnerBadge-HorizontalEen vrijblijvende offerte? Laat uw gegevens achter en wordt binnen één uur door ons benaderd.

Wat maakt ons Best4u?

8
als beoordeling
12
jaar ervaring
2500
+ klanten
80
medewerkers