Bel nu naar 03 808 05 77 03 / 808 05 77

Uw website gemakkelijk zelf onderhouden met een CMS

Wij raden u aan na de aflevering van uw website de content steeds actueel te houden. Door nieuwe pagina’s toe te voegen, tekst aan te passen en foto’s te uploaden gaat uw website steeds zoekmachinevriendelijker worden. Als u geen webdesigner bent kan dit voor u wel eens onmogelijk lijken, maar niets is minder waar wanneer u gebruik maakt van een beheersysteem. Dit wordt ook wel een content management systeem (CMS) genoemd.

Met behulp van dit CMS systeem kan u met enkele muisklikken uw website beheren:

  • Meer pagina’s toevoegen aan uw website
  • Nieuwe plugins integreren
  • Menu structuur wijzigen
  • Nieuwe foto’s en filmpjes plaatsen
  • Teksten aanpassen

Om ervoor te zorgen dat u een beheersysteem heeft dat volledig bij uw behoeften past bieden wij er twee aan. Beide systemen hebben hun eigen eigenschappen en dus ook hun eigen voordelen. U kan kiezen voor het bekende CMS systeem WordPress maar ook voor het door ons ontwikkelde CMS systeem Qind. De keuze is volledig aan u!

WordPress CMS

De meerderheid van de websites die we maken worden gebouwd in WordPress. Dit is een open source CMS dat wereldwijd wordt gebruikt. Het heeft zijn bekendheid te danken aan de gebruiksvriendelijkheid van het systeem. Naast de vele mogelijkheden kan u ook rekenen op de meest fanatieke service en support.

Qind CMS

Naast WordPress kunt u ook kiezen voor het door ons ontwikkelde Qind CMS systeem.
We hebben dit systeem ontwikkeld door te kijken naar wat er voor de gebruiker nu echt belangrijk is. Het resultaat was een gebruiksvriendelijk CMS waarmee u snel en eenvoudig uw gehele website kunt beheren. Onze specialisten zijn continu bezig met het vernieuwen van deze technologie waardoor het systeem steeds up-to-date blijft. We bieden u naast een op maat gemaakt open source systeem ook een uitstekende service en support.

Opzoek naar meer informatie of een vrijblijvende offerte? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Ontvang direct een prijs offerte!

Graag geven wij je geheel vrijblijvend meer informatie over werkwijze en kosten.

Ik ben akkoord dat Best4u Group mijn gegevens gebruikt en opslaagt.


PartnerBadge-HorizontalEen vrijblijvende offerte? Laat uw gegevens achter en wordt binnen één uur door ons benaderd.

Wat maakt ons Best4u?

8
als beoordeling
12
jaar ervaring
2500
+ klanten
80
medewerkers