Design Websites

Bel nu naar 03 808 05 77 03 / 808 05 77

Snel & betaalbaar een moderne website online

Voor een éénmalige prijs van 599 euro heeft u een complete website waarmee u na 2 weken al volledig online bent!

Kiest u voor een Design website van Best4u, dan weet u vooraf precies wat u kunt verwachten van uw nieuwe website.

Onze Design websites geven u een helder beeld van het ontwerp en de mogelijkheden. Bovendien wordt de lijst voortdurend vernieuwd zodat de Design websites voldoen aan de meest moderne technieken. Ze zijn afgestemd op verschillende behoeftes en doelgroepen zodat elke persoon of ondernemer het best passende design kan kiezen. Kies hier uw Design Thema!

Waarom kiezen voor een Design website van Best4u

Continu vernieuwen en nadenken over hoe het nóg beter kan zit in ons DNA. De verschillende designs die we hebben ontwikkeld sluiten daar goed op aan. Dankzij de ruime ervaring en expertise van onze interactief vormgevers weten wij hoe we voor u een conversiegerichte website moeten inrichten. Zo krijgt u meer bezoekers die leads worden, waardoor u meer verkoopt. De designs maken het u heel gemakkelijk om snel een mooie website online te krijgen. Bovenstaand filmpje geeft u een indruk van de mogelijkheden. Hieronder staan de belangrijkste voordelen van een Design website nog eens opgesomd:

  • Responsive design
  • Keuze uit meer dan 9 thema’s
  • Eenmalige prijs van €599
  • Online in 2 weken
  • Inclusief WordPress opleiding

Werkwijze

Op basis van uw wensen qua lay-out, functionaliteiten en content adviseren we een design dat hier het beste op aansluit. Dit design bouwen we dan om tot een website in het populaire WordPress. Dit CMS (Customer Management Systeem) biedt u de mogelijkheid om zelf gemakkelijk uw content te beheren, foto’s toe te voegen en nog veel meer. Voor een Design website betaalt u slechts eenmalig € 599.

Een ander voordeel van een design website is de korte doorlooptijd. Uw teksten, foto’s en huisstijl zijn de enige elementen die door ons moeten worden toegevoegd aan het ontwerp. Een design website kan dus razendsnel – binnen twee weken! – opgeleverd worden. Bent u nieuwsgierig naar de Design websites van Best4u? Neem gerust een kijkje en selecteer uw thema!

Ontvang direct uw offerte!