best4u group

Fijn dat je hebt doorgeklikt naar deze pagina! Dit toont aan dat je de ambitie hebt om jouw bedrijf naar een nieuw niveau te brengen. Zal ik me alvast even voorstellen?

Ik ben Ruben en zal je persoonlijke adviseur zijn. Samen met mijn collega’s heb ik een SEO-test opgesteld die iedereen kan gebruiken om te achterhalen hoe goed jouw website scoort voor SEO. Ik zal deze persoonlijk naar jou mailen.

Download de SEO Checklist

Kan je jouw gegevens even achterlaten, zodat ik de juiste informatie op het juiste adres kan toesturen?

Ik ben benieuwd naar jouw uitslag!

Op weg naar een betere vindbaarheid 

Ontdek zelf de meerwaarde van Best4u!

Strategie

We gaan dieper in op jouw persoonlijke doelstellingen om samen een duurzame groeistrategie te bedenken. Maatwerk en een gepersonaliseerde aanpak, dat is onze sterkte!

Verhogen vindbaarheid

Hoge posities in de zoekmachines betekenen meer klanten. Afhankelijk van jouw doelstellingen, zal dit resulteren in meer offertes of hogere verkoopcijfers.

Dashboard

Je krijgt van ons steeds een rapportage dashboard op maat zodat jij perfect de resultaten van deze optimalisatie kan volgen. Niet meer gokken, maar echt meetbaar.

Voordelen van zoekmachine optimalisatie

Groeien betekent voor elk bedrijf iets anders. In de online wereld is het erg belangrijk dat jouw website vlot vindbaar is in de zoekmachines. Het is namelijk zo dat hoe beter zoekers jouw website vinden, hoe sneller ze de informatie vinden waarnaar ze op zoek zijn en hoe groter de kans dat ze tot conversie overgaan.


SEO is geen exacte wetenschap, maar een intensief proces. Elke SEO-campagne die wij uitvoeren, is uniek en volledig afgestemd op de doelstellingen van jouw bedrijf.

Meer bezoekers

Met zoekmachine optimalisatie mikken we op een eerste plaats in de zoekresultaten. Die eerste plaats is natuurlijk felbegeerd, want hoe hoger jouw positie, hoe meer relevante bezoekers je op jouw website kan verwelkomen.

Toename klanten

Voor een toppositie in de zoekresultaten, is goede content cruciaal. Deze content speelt een belangrijke rol in de profilering naar jouw klanten: het is een uitgelezen kans om expertise te tonen, autoriteit op te bouwen en een vertrouwensrelatie te creëren.

Meer conversies

Wij analyseren het gedrag van jouw bezoekers en achterhalen welke moeilijkheden zij ondervinden tijdens hun website bezoek. Door deze hindernissen weg te nemen, slagen wij erin meer bezoekers te laten converteren naar nieuwe klanten.

Hogere naamsbekendheid

Door een hoge positie in de zoekmachines te bemachtigen, botsen relevante bezoekers op jouw website wanneer ze zoeken naar jouw diensten of producten. Zo zorg je ervoor dat je top-of-mind bent bij potentiële klanten!

BEST4U GROUP

Online marketing Webdesign

ADRES

Orteliuskaai 2
2000 Antwerpen 

SOCIAL