Dock

Bel nu naar 03 808 05 77 03 / 808 05 77

DOCK is een jong en creatief bedrijf dat flexplekken, vergaderruimtes & stilte ruimtes aanbiedt voor de échte professional. 

De DOCK App is genomineerd in de MKB IDEE 2014 verkiezing. Met de MKB IDEE 2014-verkiezing worden de slimste online toepassingen uitgelicht! De verkiezing is geïnitieerd door KPN en MKB-Nederland om ondernemers te stimuleren meer gebruik te maken van IT oplossingen om werkprocessen efficiënter in te richten.

De ondernemer die het slimst gebruik heeft gemaakt van bestaande ICT toepassingen wordt als winnaar gekroond. De toepassing moet verrassend zijn en bijvoorbeeld geld of tijd besparen, de mobiliteit vergroten, de klanttevredenheid verhogen, of de bereikbaarheid verbeteren.

Mobiele app opent (letterlijk) deuren!

DOCK heeft een App laten ontwikkelen om hun klanten in gelegenheid te stellen in te kunnen loggen met een eigen account en zo vervolgens bij iedere vestiging van DOCK de deuren te kunnen openen. De App is gekoppeld aan verschillende locaties welke beschikbaar zijn in de App aan de desbetreffende deur. Deze kunnen door één druk op de knop worden geopend. Het slot van de deur is voor de volgende 7 seconden geopend. De App registreert vervolgens dat de klant incheckt en houdt de tijd bij dat hij binnen is. In de tussentijd kan de klant opgeven hoeveel printjes hij maakt en koffie hij drinkt. Dit zal allemaal automatisch op de factuur verschijnen.

Verder kan de klant met de App locaties bekijken, facturen inzien, in- en uitchecken, conference ruimtes reserveren en zelfs mensen uitnodigen!

Website en Applicatie