Bol.com breidt uit naar Wallonië

Bel nu naar 03 808 05 77 03 / 808 05 77

>> Gepost op: 2 oktober, 2019 in Algemeen, Blog, e-commerce, Kenniscentrum, Marketing, ondernemen, trends

Bol.com breidt uit naar Wallonië

Onlangs maakte e-commerce platform bol.com bekend dat ze in de zomer van 2020 een eerste stap zullen zetten in de richting van Franstalig België. Dit zal ‘app only’ zijn, wat wil zeggen dat onze Franstalige landgenoten wel een vertaalde versie van de app krijgen, maar (nog?) niet van de website.

 

Commerciële kansen voor Belgische ondernemers

In plaats van de lokale handelaars van de kaart te willen vegen, biedt Bol juist kansen voor hen. Je kan jezelf namelijk aanmelden als zakelijk partner en je eigen producten verkopen via het platform en zo dus zelf verkopen op bol.com. Vandaag de dag worden zelfs al bijna 1 op 2 bestellingen door zakelijke partners verkocht!

 

Meer potentiële klanten

In Franstalig België wonen zo’n 3,5 miljoen mensen, dus dat zijn in één klap een heel aantal nieuwe potentiële klanten. Een recent onderzoek gaf aan dat zo’n 82% procent van de bevraagde Vlamingen reeds shopt op bol.com, bij de Waalse bevraagden was dit slechts 18%. Daarnaast zegt 20% van de Belgen wekelijks online te shoppen, vorig jaar nog slechts 14%. E-commerce is dus nog steeds een snel groeiende markt in ons land.

 

Zelf verkopen op bol.com of andere e-commerce platformen?

Wil je zelf beginnen verkopen op een e-commerce platform, maar weet je niet waar te beginnen? Voor je enkele avonden verspeelt door al je artikelen apart te gaan invoeren, neem even contact op. Laat je tijdig informeren door onze adviseurs, en zij zetten je meteen op de juiste weg.

Best4u

Best4u

Best4u Group voorziet al jarenlang bedrijven in online oplossingen. Wij slaan een brug tussen ingewikkelde online technieken en een succesvol online eindproduct middels de meest fanatieke service en support.
Best4u

Laatste artikelen van Best4u